На Закарпатті розчищають річку від сміттєвих заторів

0
4
На Закарпатті розчищають річку від сміттєвих заторів
На Закарпатті рятувальники розчищають річку Латорицю, у якій утворилися сміттєві затори внаслідок паводків.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

"Червневі паводки, що пройшлися Закарпаттям, спричинили значні сміттєві затори на річках області", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що протокольним рішенням засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21 липня, ситуація, яка склалася в Ужгородському та Берегівському районах у зв’язку з утворенням заторів на річках Латориця й Боржава визнана надзвичайною ситуацією, що є складовою надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня.

"На виконання вищезазначеного протокольного рішення на території області проводяться роботи щодо очищення найбільш критичних місць водотоків басейну річки Тиса. Так, сьогодні, 22 липня…проводилося розчищення своєрідних "дамб", які утворилися через побутові відходи, сміття та деревину на р. Латориця в урочищі "Переш" поблизу села В. Добронь Ужгородського району", - додається у повідомленні.
Теги: річка, гори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні