Помер відомий луцький шоумен

0
9
Помер відомий луцький шоумен
Перестало битися серце тренера Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «PRIDE», учасника музичного гурту «Гаразд», лучанина Віктора Латайчука.

Про це пише газета Волинь.

Віктор Латайчук відійшов у вічність у неділю, 19 липня.

«Перестало битись серце хорошої, світлої, доброї людини, чоловіка, батька, зятя, дідуся. Мабуть, кожен з нас знає його усміхненим, завжди на позитиві, бадьорим, стильним, чесним, добрим, енергійним, оптимістичним, з незрівнянною харизмою у своїй справі! Особисто я познайомився з Вітінькою (саме так любив він, щоб його називали) 7 років тому, коли почали разом працювати часто на нас казали люди, що ми син та батько, саме тоді ми створили наш гурт «Гаразд» і вже почали плідну працю, працю, яка приносила нам кайф, славу та вдячність від людей!

Люди завжди говорили, що ти найкращий у своїй справі, адже міг домовитись з ким завгодно!

Ти мав підхід до кожної людини, ти відчував людей, ти був психолог! Вітінька, ти назавжди в наших серцях!» – йдеться у дописі на сторінці музичного гурту «Гаразд» у фейсбуці.

Про велику втрату написав на своїй сторінці у фейсбуці й президент Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Прайд» Олександр Кулаков.

«Я особисто зараз взагалі не вірю в те, що сталося і зовсім не усвідомлюю масштаб цієї втрати. – пише Олександр Кулаков. – Нас залишила ЛЮДИНА, яка стала, без перебільшення, БАТЬКОМ не лише для його онука Іллі, але і БАТЬКОМ для усієї нашої спортивної сім‘ї!

Людина, яка зробила величезний особистий вклад у розвиток волинського бійцівського світу!

Людина, яка привела в спорт, виростила та виховала гордість нашого регіону - багаторазового чемпіона Світу, Європи та України з різних видів бойових мистецтв Іллю Сломінського.

Людина, яка стояла у витоків народження Волинської бійцівської школи та Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «PRIDE», допомогла організувати численні національні та міжнародні турніри в нашому місті!

Людина, яка опікувалася і переймалася проблемами чи не кожного луцького бійця, незалежно від того, з якого він клубу!

Людина, яка несла світло в наше життя, яка згуртовувала навколо себе сотні людей!

Людина, яка жила виключно за принципами справедливості, іноді навіть всупереч власним інтересам!

Людина, яка була для нас рідною і незамінною.»



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні