У місті на Волині за тиждень викрали 5 велосипедів

0
-4
У місті на Волині за тиждень викрали 5 велосипедів
За минулий тиждень до Ковельського відділу поліції звернулось 5 місцевих жителів, у яких викрали велосипеди.

У всіх випадках транспортні засоби залишалися пристебнутими у під’їздах будинків на сходинкових маршах, повідомляє Ковельський відділ поліції Волинської області.

Поліцейські рекомендують захищатись від подібних крадіжок наступним чином:

• У жодному разі не залишати велосипед у під’їзді. У більшості випадків велосипед крадуть саме з парадних, сходових клітин, спільного коридору. Велосипед найкраще зберігати в квартирі (приватному будинку);

• У місті паркуйте велосипед на людному місці;

• Купити цільнометалевий U-подібний замок (U-lock), важкий, але надійний, і користуватися лише ним. Інші замки, на жаль, легко перекусують;

• Під час паркування фіксувати велосипед до міцного об’єкту (велопарковки, стовпу, паркану) за раму, а не за переднє колесо, особливо, якщо воно легко знімається через ексцентрик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні