Колишня голова Жидичинської сільради може стати заступницею голови ОДА

0
1
Колишня голова Жидичинської сільради може стати заступницею голови ОДА
Ексголова Жидичинської сільської ради Юлія Дащук претендує на посаду заступниці голови Волинської ОДА.

Про це свідчить подана декларація, опублікована на сайті НАЗК, повідомляє інформаційне агентство Волиньpost.

Нагадаємо, заступниця голови ОДА Тетяна Щербак та радник очільника області Еміль Мікаїлов звільнилися 10 липня. Офіційна версія - звільнення за власним бажанням.

Раніше очільник ОДА Юрій Погуляйко звільнив свого першого заступника Леоніда Кирильчука, а також Світлану Мишковець, яка перебувала на посаді заступниці ще із часів Володимира Гунчика.

У власності Юлії Дащук - земельна ділянка у Кульчині на 10.12 соток. Жінка є засновницею організації "Волинь туристична" та "Спільна справа+". Батько Євгеній має будинок у Жидичині на 97,7 "квадрати", землю на 25 соток та понад 16 соток у Жидичині. Мати Валентина володіє 10-ма сотками землі у Жидичині.

Окрім того, Валентина та Євгеній Дащуки мають акції у ВАТ "Луцький автомобільний завод".

У 2019 році батько Юлії отримав 47 022 гривні пенсії, мати - 23 392 гривні пенсії. Сама ж Юлія Дащук заробила 73 937 гривень (понад 6 тисяч у місяць) у Луцькому національному технічному університеті, отримала 548 гривень процентів та 13 945 гривень страхових виплат від центру зайнятості.

Варто додати, що претендує на посаду заступника голови ОДА й колишній віце-президент з корпоративних та правових питань концерну «Галнафтогаз», ексначальник управління юстиції у Волинській області Олег Пасько.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні