Може зіграти кожен: у Луцьку відкрили перший загальноміський баскетбольний майданчик. ФОТО

0
2
Може зіграти кожен: у Луцьку відкрили перший загальноміський баскетбольний майданчик. ФОТО
Перший загальноміський майданчик для занять та змагань з баскетболу відкрили сьогодні на вулиці Глушець у Луцьку. Майданчик працюватиме поруч з Центральним парком міста.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Майданчик будували близько року. Основу поля вклали поліуретаном, по периметру бруківка. За словами директорки Луцького центру "Спорт для всіх" Наталії Назарук, облаштування баскетбольного поля ще триває. Поруч планують встановити вбиральні та роздягальні для спортсменів.

У день відкриття майданчика кілька баскетбольних команд різних вікових категорій влаштували показові змагання. Надалі на майданчику зможе зіграти кожен охочий. Для команд діятиме попередній запис. Крім баскетболу на майданчику можна грати у волейбол та бамбінтон.

Наталія Назарук розповіла, загальний кошторис баскетбольного майданчика 1,5 мільйони гривень. Фінансування відбувалося з державного та міського бюджетів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні