У Луцьку сім'ї, в яких виховують дітей з інвалідністю, отримають продуктові набори. ВІДЕО

0
8
У Луцьку сім'ї, в яких виховують дітей з інвалідністю, отримають продуктові набори. ВІДЕО
У липні продуктові набори отримає півтори сотні луцьких родин, де є діти з інвалідністю. Від початку пандемії працівники луцького управління соцслужб для дітей розвезли майже дві тисячі пакунків із харчами.

Про це розповіла керівниця соцслужби Ліна Галан, передає "Суспільне Волині".

Борошно, цукор, чай, крупи, олія – харчі для набору допомагають купити благодійники, каже керівниця управління Ліна Галан. Їх передають родинам, якими опікується соцслужба.

"Кожній родині кілька хвилин треба приділити уваги. Питаємо про стан здоров’я дітей і моніторимо ситуацію, яка їм ще потрібна допомога", – розповідає начальниця управління.

Світлана Задрейко, одна з тих хто вже отримав допомогу. Жінка доглядає за сином та мамою, обоє мають інвалідність. "Мама отримує 2 тисячі пенсії, а син -3 тисячі. На ці кошти живемо, постійно дитина потребує памперсів, догляду, щоб я була постійно з ним, так само і мама", – розповідає лучанка.

У Луцьку сімей, які потребують опіки нині на обліку майже три тисячі, відвідують їх двічі на тиждень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні