Ситуація в ООС: бойовики два рази відкривали вогонь

0
-5
Ситуація в ООС: бойовики два рази відкривали вогонь
Упродовж 24 червня в районі проведення ООС на Донбасі бойовики двічі порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню", - повідомили у пресцентрі.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населеного пункту Оріхове противник обстрілював наших захисників зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

По обіді ворог активізувався в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Водяного. Проти українських захисників агресор застосував автоматичні станкові гранатомети.

"Військовослужбовці Об’єднаних сил вжили необхідних заходів для припинення вогневої провокації противника. Адже ніщо так не приборкує ворожу активність, як українська зброя, яка завжди напоготові. Від початку сьогоднішньої доби втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожого обстрілу немає. На ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "Тиша" дотримувався. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі ООС.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні