У Луцькій міськраді встановлять протипожежний режим

0
5
У Луцькій міськраді встановлять протипожежний режим
У приміщеннях Луцької міськради встановлюють протипожежний режим.

Про це йдеться в розпорядженні на сайті Луцької міськради "Про встановлення протипожежного режиму, посилення пожежної безпеки в приміщеннях Луцької міської ради та її виконавчих органів" від 22 червня.

"Встановити протипожежний режим в приміщеннях Луцької міської ради та її виконавчих органів. Затвердити інструкцію про встановлення протипожежного режиму в приміщеннях Луцької міської ради та її виконавчих органів", йдеться в документі.

До складу тимчасової комісії для перевірки стану дотримання вимог пожежної безпеки в приміщеннях виконавчого комітету Луцької міської ради увійшли:

- Міщук Віктор Іванович (заступник начальника господарсько-технічного відділу, завідувач технічного сектору, голова комісії);

- Костюк Богдан Володимирович (завідувач господарства господарської частини технічного сектору господарсько-технічного відділу),

- Кролік Олександр Сергійович (начальник відділу технічного забезпечення та зв'язку управління інформаційно-комунікаційних технологій);

- Кузнецов Лев Миколайович (головний спеціаліст відділу охорони праці управління з питань праці);

- Сапожніков Дмитро Миколайович (головний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення).




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні