У Німеччині сотні молодиків трощили магазини, постраждала поліція

0
0
У Німеччині сотні молодиків трощили магазини, постраждала поліція
У німецькому Штутгарті сотні молодиків трощили вітрини магазинів і поліцейські авто у відповідь на перевірку 17-річного хлопця на наявність наркотиків.

Про це повідомляє поліція Штутгарта.

Насильство почалося після того, як поліція перевірила підлітка, який є вихідцем з мігрантського середовища, на наявність наркотиків. У відповідь на це від 100 до 200 людей в центрі міста почали кидали каміння і пляшки в поліцію. Згодом їх кількість збільшилась до 400-500 людей. Більшість учасників заворушень були в масках. Було пошкоджено не менше 40 магазинів, 9 з них – пограбовані.

Під час погромів постраждали більше 19 поліцейських. Молоді люди трощили вітрини магазинів, кидали каміння і інші предмети в поліцейські машини. Було пошкоджено 12 автомобілів.

24 учасників заворушень заарештували. Серед них 12 не є німцями. Мер Штутгарта Фріц Кугн заявив, що шокований подіями та що влада ретельно розслідуватиме їх. Прем’єр землі Баден-Вюртемберг наголосив, що дії учасників заворушень є кримінальними правопорушеннями і винні мають бути ідентифіковані та притягнені до кримінальної відповідальності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні