На Волині 18-річний хлопець викрав мотоцикл. ФОТО

0
4
На Волині 18-річний хлопець викрав мотоцикл. ФОТО
На Волині затримали 18-річного хлопця, який викрав мотоцикл.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Так, до Ратнівського відділу поліції звернувся 33-річний житель села Броди та повідомив про викрадення мотоцикла «Lifan». Завдяки злагодженим та оперативним діям співробітників сектору кримінальної поліції, дільничних офіцерів поліції та групи реагування патрульної поліції встановлено причетність до скоєння незаконного заволодіння транспортним засобом 18-річного жителя сусіднього села.

З’ясувалось, що заявник залишив мотоцикл біля магазину у селі Броди. Правопорушник скористався відсутністю власника та незаконно заволодів ним. Поліцейські оперативно встановили та розшукали зловмисника. Транспортний засіб вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення правопорушнику про підозру у скоєному злочині. Санкція статті передбачає штраф до 20 тис. 400 грн. або обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Триває досудове слідство під час якого з’ясують усі обставини злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні