На Волині 30-річний чоловік відрізав собі пальці електроінструментом

0
16
На Волині 30-річний чоловік відрізав собі пальці електроінструментом
На Волині чоловік відрізав собі пальці під час роботи з електроінструментом.

Нещасний випадок, внаслідок якого 30-річний чоловік пошкодив собі три пальці на руці, стався у Нововолинську 15 червня близько 15:25, пише ІА "Волинські новини".

Як пояснили очевидці, волинянин, працюючи з електроінструментом, пошкодив собі кисть руки, зокрема відрізав два пальці та поранив третій.

Інформацію про виклик підтвердив медичний директор з оперативної роботи комунального підприємства "Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Волинської обласної ради" Андрій Абрамов.

"15 червня о 15:25 на лінію служби «103» надійшло звернення, що у місті Нововолинську на вулиці Сонячній, 12 травмувався 30-річний чоловік. Унаслідок необережного поводження з інструментом він отримав повну травматичну ампутацію третього пальця, травматичну ампутацію нігтьової фаланги четвертого пальця, рвану рана другого пальця. Постраждалого доставили в Нововолинську ЦМЛ", – прокоментував медик.

Натомість, зі слів свідків інциденту, чоловік, який травмувався – працівник місцевої філії "Волиньобленерго". Проте у прес-службі ПрАТ "Волиньобленерго" спростували інформацію про те, що чоловік, який отримав травми руки їхній працівник.

"15 червня на вулиці Сонячній, 12 у Нововолинську, де усе трапилося, жодних робіт працівники "Волиньобленерго" не проводили. Тому цей чоловік жодним чином не може бути працівником "Волиньобленерго", – кажуть у пресслужбі.

Разом із тим у Нововолинській центральній міській лікарні про стан чоловіка не розповіли, посилаючись на лікарську таємницю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні