Карантин: Польща та Литва відновили вільний рух через спільний кордон

0
3
Карантин: Польща та Литва відновили вільний рух через спільний кордон
Вільний рух на польсько-литовському кордоні відновився після тримісячної перерви, викликаної пандемією COVID-19.

З цієї нагоди в п’ятницю відбулася прес-конференція прем’єр-міністрів двох країн в місцевості Будзіско на польсько-литовському кордоні, відзначає УНН з посиланням на канцелярію польського прем’єра.

“Ми повертаємося до нормального життя”, — сказав глава польського уряду Матеуш Моравецкій. “У наших країн хороші перспективи розвитку як в ЄС, так і в сферах економіки і культури”, — зазначив він.

За словами прем’єра Литви Саулюса Скверняліса, обидві країни довели, що можуть справлятися з викликами, подібними пандемії. “Владі наших країн вдалося взяти пандемію під контроль, зберегти підприємства”, — сказав Скверняліс.

“Рух за нашою спиною свідчить про те, що жителі наших країн контактують між собою, що життя йде далі”, — додав він, підкресливши важливість розвитку взаємодії двох країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні