52 курсанти з Нацакадемії будуть стажуватися у Луцькому прикордонному загоні. ФОТО

0
2
52 курсанти з Нацакадемії будуть стажуватися у Луцькому прикордонному загоні. ФОТО
Сьогодні до Луцького прикордонного загону для проходження стажування прибули 52 курсанти першокурсники з Національної Академії Держприкордонслужби України імені Богдана Хмельницького.

Про це повідомили в пресслужбі Луцького прикордонного загону.

Протягом трьох тижнів майбутні офіцери - прикордонники будуть набуватися практичного досвіду служби на білоруській та польській ділянках кордону. Стажування проходитимуть у восьми підрозділах охорони кордону Луцького прикордонного загону.

Для початку курсантів ознайомлять з відділами прикордонної служби, ділянкою кордону та особливостями місцевості, а також інженерними прикордонними спорудами.

Кожен з них зможе на практиці планувати службу, особисто брати у ній участь та керувати особовим складом.

Під час зустрічі з першокурсниками, виконуючий обов’язки начальника прикордонного загону підполковник Руслан Явтушинський звернувся дотримуватись заходів безпеки, культури поведінки та недопущення втягування у протиправну діяльність.

Він також наголосив, що цей перший практичний досвід, який вони отримають під час стажування, допоможе їм у подальшому навчанні та формуванні їх, як майбутніх офіцерів прикордонників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні