Смертельна аварія на Житомирщинні: загинули троє дорослих та дитина. ФОТО

0
-3
Смертельна аварія на Житомирщинні: загинули троє дорослих та дитина. ФОТО
Вранці 8 червня у результаті зіткнення двох автомобілів в Овруцькому районі, загинули троє дорослих та малолітня дитина.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Житомирської області.

Одним з учасників смертельної дорожньо-транспортної пригоди в Житомирській області опинився слідчий Лугинського відділення поліції. Його затримали.

Як зазначили правоохоронці, 23-річний слідчий поліції був за кермом автомобіля Mitsubishi, який, виїхавши на зустрічну смугу і скоїв лобове зіткнення з Daewoo Lanos. У результаті аварії загинули водій і три пасажири Daewoo Lanos, серед яких дитина 1,9 років. Водій і пасажир Mitsubishi отримали травми.

«У ході першочергових дій встановлено, що за кермом автомобіля Mitsubishi перебував інспектор слідчого відділення Лугинської відділення поліції. Тому про пригоду було повідомлено Державне бюро розслідувань, куди будуть передані матеріали досудового розслідування. Водій затриманий в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КК України. Триває встановлення всіх обставин, також проводиться службове розслідування», – повідомили в поліції.

За даним фактом відкрито справу за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні