На Волині водій не пропустив «швидку» і вчинив ДТП

0
1
На Волині водій не пропустив «швидку» і вчинив ДТП
На Волині водій не надав дорогу спецавтомобілю екстреної медичної допомоги і вчинив ДТП.

Про це інформує Іваничівське відділення поліції.

У середу, 20 травня, близько 11 год. до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення , про те що на автодорозі Р -15 в с. Литовеж водій автомобіля марки ВАЗ 2115 не надав дорогу спецавтомобілю екстреної медичної допомоги марки "Форд Транзит", який наближався з увімкненим синім проблисковим маячком та спеціальним сигналом позаду в попутному напрямку і, здійснюючи об’їзд, не впевнився в безпечній швидкості та здійснив зіткнення. В наслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, тілесних ушкоджень ніхто з учасників ДТП не отримав.

На водія автомобіля марки ВАЗ складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст . 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 122 ч.3 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину, ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями, ненадання переваги маршрутним транспортним засобам, у тому числі порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів, а так само порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху) КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні