У парку волинського міста висадили 18 кленолистих платанів. ФОТО

0
0
У парку волинського міста висадили 18 кленолистих платанів. ФОТО
У парку імені Шевченка в Ковелі висадили 18 кленолистих платанів.

Про це повідомляє Ковель Онлайн у фейсбуці.

Озелененням займалися працівники комунального підприємства "Добробут".

Активну участь в екологічній акції взяли й представники виконавчого комітету Ковельської міської ради: Олег Кіндер, його заступник Андрій Товстига, секретар міської ради Віра Федосюк, головний архітектор міста Людмила Мурай та інші.

Як розповіла головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич, кошти на придбання дерев виділені з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

На 18 платанів, які стануть окрасою парку, використали майже 53 тисячі гривень.

Платани відносяться до представників орнаментальних листяних дерев, які завдяки своїм густим красивим кронам і незвичайному плямистому забарвленню гілок цінуються як декоративні.

Саме через декоративну цінність і витривалість в умовах атмосферного забруднення їх часто використовують для оздоблення вулиць міст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні