У МОЗ повідомили нові правила роботи стоматологій

0
33
У МОЗ повідомили нові правила роботи стоматологій
Стоматологічні клініки почали працювати у звичайному режимі, проте через пандемію COVID-19 необхідно дотримуватися спеціальних правил.

Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал МОЗ "Коронавірус_інфо".

“У звичному режимі почали працювати стоматологічні клініки. Але щоб лікування було безпечним як для стоматологів, так і для їхніх пацієнтів, необхідно дотримуватися певних правил”, — сказано у повідомленні.

Так, відвідувачі повинні записуватися заздалегідь та мати доступ до антисептиків та рідкого мила. Зазначається, що доступ супроводжуючих заборонений, крім супроводження дітей до 14 років, осіб з інвалідністю і похилого віку. Очікування відбувається поза приміщенням.

Працівники стоматологічних клінік повинні обов’язково міряти температуру перед початком робочого дня; записувати відвідувачів так, щоб між ним був інтервал не менше 15 хвилин; опитувати пацієнта під час запису та у день прийому; носити респіратори без клапану, герметичні окуляри, щиток та шапочку; робити прибирання після кожного пацієнта; прибрати рекламну продукцію, журнали та іграшки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
33

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні