Підприємці волинського міста заявили, що торгуватимуть біля воріт, якщо не відкриють ринок

0
-4
Підприємці волинського міста заявили, що торгуватимуть біля воріт, якщо не відкриють ринок
Підприємці нововолинького ринку «Шахтар» вимагають відкрити ринок. Кажуть, що виконали умови для відновлення роботи і заявили, якщо впродовж двох днів питання не буде вирішено – будуть продавати біля входу на ринок.

Про це пише "Буг".

Нагадаємо, уряд дозволив роботу ринків із дотриманням правил: мають бути забезпечені дотримання санітарних норм.

5 травня в торговому місці була комісія, яка повідомила, що ринок «Шахтар» повністю до відкриття не готовий, зокрема не всі торгові ряди відповідають критеріям.

Директор ринку Ігор Федоришин підприємцям зазначив, що сьогодні писатиме листа на Держспоживслужбу з проханням про відкриття.

“За 24 години мають дати відповідь. Цим листом я беру на себе відповідальність і ви в тому числі”, – сказав директор ринку.

За словами самих підприємців, вони виконали умови, які були в постанові головного санітарного лікаря: підготували робочі місця та встановили захисні екрани. Якщо ринок не відкриють впродовж двох діб, вони обіцяють вийти на протест до міської ради та торгувати біля входу.

“Ми дали директорові дві доби на вирішення цих питань, тому що за одну добу відкрився ринок у Володимирі-Волинському. Якщо не буде виконано – вийдемо самостійно під забором торгувати”, каже продавчиня.

Люди нарікають, що доведені до відчаю, гроші закінчилися, а потрібно платити податки, оренду, за охорону ринку, також за щось потрібно жити. Тому вимушені йти на такі міри.

“Податки нам не зняли, тільки відтермінували. Вийдемо в перші дні на роботу і ввімкнуться штрафні санкції за два минулі місяці. Потрібно замовляти товар, платити за оренду та за охорону, яка у зв’язку з карантином, подвоїлась, бо людина працює повний день. Кошти на життя закінчились – у нас кожний день на рахунку” – зазначила підприємиця.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні