На тлі карантину «Укрспирт» потроїв прибуток

0
6
На тлі карантину «Укрспирт» потроїв прибуток
На перший квартал 2020 року чистий прибуток ДП “Укрспирт” склав 9 млн 284 тис. гривень, що на 151% перевищує відповідний показник за аналогічний період минулого року.

Про це повідомив в.о. директора ДП “Укрспирт” Сергій Блескун, передає пресслужба компанії.

“За перші три місяці 2020 року чистий прибуток “Укрспирту” склав майже 9,3 мільйона гривень. У порівнянні з тогорічним результатом за перший квартал − 3,7 мільйона гривень − відбулося зростання у три рази. Також підприємство за перший квартал сплатило на 64% більше податків у державний бюджет, у порівнянні з першим кварталом 2019−го. До такого фінансового результату призвела, зокрема, детінізація галузі. Вплинув і новий спрощений механізм купівлі спирту, який ми запровадили наприкінці березня для ФОПів та юросіб”, − повідомив Блескун.

Зокрема, через впровадження спрощеного механізму купівлі спирту за останні 10 днів березня були укладені 150 договорів та відвантажені 3510 літрів спирту.

Разом з тим, в.о. директора ДП “Укрспирт” зауважив, що в цей фінансовий результат не входить виробництво сировини для антисептиків, адже компанія розпочала його виробництво на початку квітня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні