У перший день травня в більшості областях України задощить

0
2
У перший день травня в більшості областях України задощить
В Україні циклон зумовить дощі та грози на значній території України - Північ, Захід, може дійти до Вінниччини та Одещини.

Про це у фейсбуці написала синоптик Наталія Діденко.

1 травня короткочасні дощі з локальними грозами ймовірні на Закарпатті, Львівщині, в Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Також місцями опади пройдуть у центральних областях, на Сумщині, Харківщині, Полтавщині.

Температура повітря 1-го травня у західних та північних областях передбачається помірною, +15+20 градусів. А ось у більшості центральних областей, на Півдні та Сході України буде значно тепліше, +20+24 градуси.

У Києві травень почнеться невеликим зниженням температури повітря, завтра вдень очікується близько +17 градусів. Опади 1-го травня малоймовірні, вітер із південного перейде на північний.

2-го травня у Києві знову потепліє, а ось у вівторок відчутно похолодає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні