Україна на першому місці по захворюваності медиків на COVID-19, – епідеміолог

0
19
Україна на першому місці по захворюваності медиків на COVID-19, – епідеміолог
Україна займає перше місце по захворюваності медичних працівників на коронавірус.

Про це заявив керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю Андрій Александрін у політичному ток-шоу «Право на владу», передає "24 здоров'я".

Додамо, що лише за останню добу в Україні підтвердили 123 нових випадків зараження медиків на COVID-19. Загалом в Україні вже 1368 працівників медичної сфери захворіли на COVID-19.

Керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю звернувся до головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, чому він ніколи не заходив у медичні заклади в зони високого ризику у респіраторі, у той час коли медики одягнені у хірургічні маски.

«Україна займає перше місце по захворюваності медичних працівників на коронавірусну інфекцію», – сказав Александрін.

Станом на ранок 24 квітня в Україні офіційно підтвердили 7 647 випадків захворювання на коронавірус. Померли від ускладнень коронавірусної хвороби 193 пацієнтів, натомість побороли недугу – 601 українці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні