На Львівщині 13 нових випадків коронавірусу: у 18 пацієнтів стан важкий

0
0
На Львівщині 13 нових випадків коронавірусу: у 18 пацієнтів стан важкий
У Львівській області вже у 124 пацієнтів зафіксовано позитивний результат тесту на коронавірус, за добу додалося ще 13 випадків.

В області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 6 осіб.
Це пацієнти з міста Львова, Пустомитівського району.

Про це повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко, йдеться на сторінці Львівської ОДА.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 84 особи. У 124 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 5 осіб померли. Семеро осіб перебувають на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 6 пацієнтів одужали.
Із підозрою на коронавірус на Львівщині – 84 особ. Із 23:30 до 08:00 в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося 6 осіб (із міста Львова й Пустомитівського району).

На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 83 особи.

Стан більшості хворих – середньої важкості. У 18-ти пацієнтів стан важкий. 3 пацієнта на апараті штучної вентиляції легень.

За увесь час виписано – 158 пацієнтів.

На самоізоляції перебувають 566 осіб.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 806 людей. У 600 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні