У Луцьку зіткнулися два авто і «швидка», яка везла пацієнтів. ФОТО. ВІДЕО

1
5
У Луцьку зіткнулися два авто і «швидка», яка везла пацієнтів. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку на перехресті проспектів Соборності та Молоді - аварія за участю двох легковиків та "швидкої".

Про це повідомляє ІА "Волинські новини" з посиланням на очевидців ДТП.

Подія трапилася у суботу, 11 квітня. Два авта почали рух на зелений сигнал світлофору, але невчасно помітили карету швидкої, яка перетинала перехрестя. Свідки стверджують, що "швидка" була без увімкнених проблискових маячків та сирени. Водій швидкої стверджує протилежне. На місці працюють патрульні. Проводяться слідчі дії. Автівки отримали механічні ушкодження. Потерпілих немає.

Як зазначив у коментарі журналістам очільник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, "швидк"а везла пацієнтів на гемодіаліз, рухалася із проблисковими маячками та увімкненою сиреною, проте водії не надали їй перевагу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо вкурвили ті «швидкі» - їде собі в загальному потоці, з такою ж швидкістю, не поспішаючи; раптом - перехрестя і «червоний» - тієї ж миті - сирени, блималки, різке прискорення. А ти - дівайся куди хочеш, бо «перевага і русі», «чиєсь життя». В результаті у водіїв викид адреналіну, мокрі спини, руки трусяться. Але благородну справу зробили, перевагу в русі - забезпечили. А «швидка», проіхавши перехрестя та наробивши всім нервів - за перехрестям сирену вимкнула, на свою полосу повернулась, швидкість скинула і далі собі «пердь-пердь-пердь» - до наступного перехрестя. І знову сценарій повторюється - завила, різке прискорення, перелаштувалась, пролетіла, заспокоїлась. Якщо дійсно виклик - то «взяв м‘яч і фігач» - дуди, лети - пропустимо. А їхати а «Нову лінію» по фарбу з мигалками, або на Привокзальну везти бухгалтерські звіти - це вже перебор
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні