На Волині представили ще одного голову райдержадміністрації. ФОТО

0
-2
На Волині представили ще одного голову райдержадміністрації. ФОТО
Відповідно до розпорядження Президента України головою Ратнівської райдержадміністрації призначено Володимира Рудика.

Зважаючи на епідеміологічну ситуацію в країні та області, представлення відбулося в облдержадміністрації у режимі відеоконференцзв’язку сьогодні, 6 квітня, інформує пресслужба Волинської ОДА.

Вітаючи новопризначеного керівника району, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Кирильчук зауважив, що працювати на цій відповідальній посаді у такий складний для країни період – непросто, однак, висловив сподівання, що Володимир Рудик, як нова людина на цій посаді, візьметься до виконання своїх посадових обов’язків з натхненням, та найближчим часом обов’язково покаже результати своєї роботи.

«Розумію, що це велика честь і велика відповідальність, – у свою чергу сказав голова Ратнівської райдержадміністрації. – Переконаний, що зміни в країні розпочинаються із змін в регіонах і впровадження цих змін залежить від кожного з нас».

Також він побажав усім плідної та конструктивної роботи на благо району та держави в цілому.

Нагадаємо, Володимир Рудик – колишній військовий прокурор, займався адвокатською діяльністю, живе у Луцьку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні