У Рожищі виловлювали бродячих собак

0
-3
У Рожищі виловлювали бродячих собак
У Рожищі проводили вилов собак, які бігали вулицями міста.

У середу, 1 квітня, вилов собак здійснювала ГО «Порятунок чотирилапих», - повідомляє пресслужба Рожищенської міської ради.

Майже на всіх відловлених собаках, які бігали містом, були ошийники. Тобто, ці пси мають господарів, які свідомо створюють небезпеку іншим мешканцям міста, випускаючи тварин на вулицю в самовигул.

В результаті працівникам організації вдалося виловити 13 собак. Згідно з умовами договору за одну собаку з міського бюджету доведеться заплатити 750 грн.

Відповідно, 13 песиків обійдеться міському бюджету у 9750 грн.

Зауважимо, що тварини після стерилізації, вакцинації, кліпсування повертаються на попереднє місце проживання під час наступного виїзду на вилов до міста. Поверненню не підлягають лише агресивні тварини, невиліковно хворі та цуценята до трьох місяців. А також ті тварини, які після процесу карантинування, стерилізації, вакцинації, кліпсування вдасться прилаштувати у сім’ї.
Теги: тварини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні