Лучани в березні на 29% менше заплатять за опалення та гарячу воду

3
1
Лучани в березні на 29% менше заплатять за опалення та гарячу воду
У Луцьку нарахування за опалення та гарячу воду за березень 2020 буде знижено на 29 %.

Про це повідомляє ДКП "Луцьктепло".

У зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 “Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу” ДКП “Луцьктепло” здійснить нарахування за надані послуги у березні 2020 року із застосуванням понижуючого коефіцієнта.

Для споживачів ДКП “Луцьктепло” нарахування за спожиту у березні 2020 року теплову енергію та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання буде здійснено за чинними тарифами із застосуванням понижуючого коригуючого коефіцієнта для врахування зміни ціни природного газу. Так, ціна природного газу у березні 2020 року становить 3396 грн/тис. куб. м без ПДВ, у тарифі на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання врахована ціна газу 6235,51 грн/тис. куб. м без ПДВ. Коефіцієнт перерахунку за надані послуги у березні 2020 року складе 0,71. Усі нарахування за березень 2020 року буде знижено на 29 %.

Відповідно до вимог згаданої Постанови, перерахунок здійснюється лише з врахуванням зниження ціни природного газу, але без врахування росту вартості послуг з транспортування та його розподілу, росту ціни електроенергії (з урахуванням вартості послуг з постачання, тарифів на послуги з передачі та розподілу електроенергії), екологічного податку, росту тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення та інше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Газ подешевшав а все інше подорожчало,і в результаті для споживача вартість незмінеться.
Відповісти
Якщо для тебе знижка в 29% це в результаті одне й те ж то заплати тоді на 29% більше имбіц....л. Невдячний ти. Я тебе запамятаю
Відповісти
О,ЗЕ-бот закукурікав!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні