Вискочив на котел, кричав і погрожував: у місті на Волині у котельню проник невідомий

0
9
Вискочив на котел, кричав і погрожував: у місті на Волині у котельню проник невідомий
30 березня невідома особа проникла в приміщення котельні КП "Володимир-Волинськтеплоенерго", що на вулиці Князя Василька, 3.

Про це повідомили на сторінці підприємства у фейсбуці.

"Переважна кількість працівників КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» працюють в умовах підвищеної небезпеки і такий випадок який стався 30 березня, вночі, не є поодинокий. Позитивне в цій ситуації те , що черговий персонал підприємства оперативно зреагував, повідомив мене і викликав поліцію, не допустивши подальшого негативного розвитку подій, що могло мати значно інші наслідки",- прокоментував інцидент директор КП "Володимир-Волинськтеплоенерго" Сергій Коба.

За інформацією чергового, який обслуговував котельню, близько 00.50 невідомий проник в котельню шляхом взлому металевої решітки вікна, розбив його, вискочивши на котел почав погрожувати та кричати, ліг зверху на котлі та заснув або втратив свідомість.

На місце викликали поліцію, яка арештувала невідомого. Деталі встановлюють правоохоронці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні