Український співак вирішив підзаробити на захисних масках

2
-1
Український співак вирішив підзаробити на захисних масках
В умовах карантину, який в Україні продовжили до 24 квітня, український співак Віктор Павлик вирішив підзаробити на захисних масках.

Він, як і український телеведучий Володимир Остапчук, зайнявся продажем авторських масок з фразою з його відомої пісні "Ні обіцянок, ні пробачень", - пише сайт Сьогодні.

Його молода наречена Катерина Репяхова на своїй сторінці в Instagram опублікувала Селфі в чорній масці і анонсувала продаж. Купити її може будь-хто в онлайн-магазині Віктора Павлика.

Журналісти поцікавилися, скільки коштує одна маска від Віктора Павліка та одразу ж отримали відповідь від адміністратора. Так, вартість однієї штуки - 150 гривень. Як виявилося, маска декоративна і не є медичним виробом.

Цікаво, що артиста поки ніхто не розкритикував за те, що він "наживається на нещастя". Наприклад, на ведучого Володимира Остапчука накинулися з гнівними коментарями в Мережі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І кому вона якщо вона не медична і немає захисних властивостей потрібна?!Так , бутафорський елемент,туфта яка нічого не варта.
Відповісти
Гандон а не депутат, в Китаї вже під розстріл пішов би
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні