В Італії порушників карантину каратимуть штрафом від 400 до 3000 євро

0
2
В Італії порушників карантину каратимуть штрафом від 400 до 3000 євро
Уряд Італії вирішив ввести більш жорсткі санкції для тих, хто порушує правила боротьби з коронавірусом.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Ansa.

Порушників обмежувальних заходів каратимуть штрафом у розмірі від 500 до 3000 євро. Крім того, передбачається "припинення комерційної діяльності на строк від 5 до 30 днів" в разі порушення зобов'язань, передбачених для компаній.

"Ми схвалили прийняття декрету, який також реорганізує дисципліну заходів, які ми приймаємо на цьому надзвичайному етапі. Наша структура не передбачала такого роду надзвичайної ситуації", - сказав прем'єр-міністр Джузеппе Конте.

"Цим рішенням ми більш точно і прозоро врегулювали відносини між урядом і парламентом. Ми очікуємо, що кожна ініціатива буде направлятися президентам палат, і я буду звітувати кожні 15 днів", - додав він.

Конте також заявив, що питання щодо продовження надзвичайного стану в країні до 31 липня не розглядається. "Це тільки теорія, але я вірю, що все закінчиться раніше", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні