На Волині для захисту від коронавірусу використають респіратори з регіонального резерву

1
-2
На Волині для захисту від коронавірусу використають респіратори з регіонального резерву
Серед підрозділів ОДА та Луцького прикордонного загону розподілять 2100 респіраторів з регіонального матеріального резерву.

Про залучення майна з регіонального матеріального резерву йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА, - інформує Волинь online.

Управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації зобов’язали в установленому законодавством порядку залучити з регіонального матеріального резерву 2100 респіраторів і передати їх апарату, структурним підрозділам обласної державної адміністрації, Луцькому прикордонному загону для запобігання занесенню та поширенню випадків коронавірусу.

Керівнику апарату та керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації, Луцькому прикордонному загону доручили забезпечити отримання респіраторів в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації згідно з розрахунком розподілу засобів особистого захисту, а також їх використання за призначенням, про що проінформувати до 30 травня управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за нові формування "підрозділи ОДА"?
Це держслужбовця вийшли з кабінетів і почали нести службу на шляхах і в містах по дотримання карантину? (чи просто в "намордниках", якіх немає в жодній аптеці, сидять по кабінетах?)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні