На Львівщині неповнолітній на автомобілі збив працівницю комунальної служби. ВІДЕО 18+

0
2
На Львівщині неповнолітній на автомобілі збив працівницю комунальної служби. ВІДЕО 18+
Вночі у суботу, 21 березня, Пустомитах на Львівщині водій автомобіля ВАЗ 2105 на швидкості збив працівницю комунального підприємства, яка в той час прибирала вулицю.

Як зазначається у повідомленні, ДТП сталася близько 3:00 ночі. Жінка жива, вона перебуває у лікарні із значними травмами. Зловмисника розрушукують. За даними міської ради, власник автомобіля – мешканець Пустомит, - повідомляє ZAXID. NET.

Відео з камер спостереження оприлюднила Пустомитівська міська рада.

Як повідомили в поліції Львівщини згодом, поліцейські вже розшукали водія-втікача, який збив комунальницю на вул. Грушевського у Пустомитах. За даними поліції, до ДТП причетний 17-річний мешканець міста Пустомити, який перебував за кермом автомобіля ВАЗ 2105.

Постраждалу 71-річну працівницю комунального підприємства госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Винуватцю ДТП загрожує обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Секретар Пустомитівської міськради Андрій Жидачек у суботу, 21 березня, розповів, що постраждала комунальниця вже прийшла до тями. У неї діагностували травми голови, тріщину коліна та травму ключиці. Пустомитівська міськрада допоможе її родичам придбати ліки.

За даними Андрія Жидачека з камер відеоспостереження, знайомі винуватця ДТП повернулися на місце події на іншій машині і, замість того, щоб викликати швидку, вирішили самостійно відвезти жінку до 8-ї клінічної лікарні Львова. Попередньо відомо, що неповнолітній хлопець їхав машиною з друзями та перебував у нетверезому стані. Усю інформацію з камер відеоспостереження зараз вивчає поліція.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні