--> У Луцьку шляхом блокування затримали п’яного водія, який чинив небезпеку на дорозі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку шляхом блокування затримали п’яного водія, який чинив небезпеку на дорозі. ВІДЕО

0
6
У Луцьку шляхом блокування затримали п’яного водія, який чинив небезпеку на дорозі. ВІДЕО
Завдяки зверненню свідомих лучан та злагодженим діям патрульних вночі у Луцьку затримали нетверезого водія, який створював небезпечну ситуацію на кількох вулицях.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Вночі, 20 березня, від небайдужого громадянина надійшла інформація, про те, що на проспекті Молоді, водій керує транспортним засобом Volkswagen T4, який ймовірно перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Прибувши на місце події патрульні помітили даний транспортний засіб. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку через гучномовець та проблискові маячки, однак водій на законні вимоги патрульних не реагував.

Його автомобіль продовжив рух та збільшив швидкість. Грубо порушуючи правила дорожнього руху, неодноразово створюючи аварійні ситуації, чим наражав себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Автомобіль вдалось зупинити лише на проспекті Соборності шляхом блокування, однак після зупинки кермувальник покинув салон автомобіля та почав втікати від охоронців порядку. Завдяки швидким та професійним діям, його затримали неподалік.

З’ясувалось, що у 35-річного водія присутні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він перебував в стані алкогольного сп’яніння — це підтвердив позитивний результат лікаря нарколога.

На громадянина патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП та за ст. 122-2 КУпАП (Невиконання водіями вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу) КУпАП.

Автомобіль помістили на спеціальний майданчик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні