Волинську обласну лікарню готують для лікування хворих на коронавірус

0
-1
Волинську обласну лікарню готують для лікування хворих на коронавірус
У Волинській обласній клінічній лікарні лікуватимуть хворих на коронавірус волинян.

Про це йшлося сьогодні, 18 березня, під час наради за участі народних депутатів України від Волині, лікарів та місцевої влади.

Після обговорення ситуації, що склалася на Волині, та можливим поширенням коронавірусу, варіант із госпіталізацією хворих в інфекційну лікарню визнали неможливим.

«Хоча в Україні юридично нема надзвичайного стану, фактично він є. Тому ми повинні бути готові до найбільш песимістичного варіанту», ‒ наголосив нардеп Ігор Палиця.

Щоб оснастити ВОКЛ усім необхідним для лікування хворих та роботи медперсоналу, обласна влада закликає бізнесменів, підприємців, аграріїв і навіть контрабандистів надати фінансову допомогу. Рахунок, на який можна буде переводити гроші, оприлюднять у понеділок, 23 березня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні