На Волині судили двох чоловіків, які виловлювали рибу сітками

0
3
На Волині судили двох чоловіків, які виловлювали рибу сітками
За грубе порушення правил рибальства суд притягнув правопорушників до адміністративної відповідальності.

Постановою Ковельського міськрайонного суду Волинської області визнано винними двох осіб, які завдали збитків рибному господарству України на 13 515 гривень, повідомили в пресслужбі Волинського рибоохоронного патруля.

Так, 16 грудня 2019 року о 14 годині на рибогосподарському водному об’єкті, що з’єднаний із річкою Стохід, біля села Новий Мосир Ковельського району Волинської області два порушники здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями – трьома риболовецькими сітками.

У сітках браконьєрів була така риба: щука – 7 екз. та плітка – 131 екз., загальною вагою 5,5 кг. відповідальність за яке передбачено ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Суд постановив визнати громадян винними у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 85 КУпАП та накласти на них адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 510 грн кожен з конфіскацією заборонених знарядь та зобов’язав сплатити 420 грн 40 коп судового збору.

Відшкодування завданих збитків рибним запасам України у сумі 13 515 грн буде вирішуватись в порядку цивільного судочинства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні