Лучанин пропонує встановити персональну відповідальність чиновників за ремонт доріг

1
-4
Лучанин пропонує встановити персональну відповідальність чиновників за ремонт доріг
У Луцьку пропонують створити та затвердити на сесії міської ради план-графік ремонту усіх вулиць міста і призначити відповідальних за це чиновників.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій 2 березня зареєстрував Володимир Юрчак.

"У зв'язку з хаотичним ремонтом вулиць міста, пропоную створити 5-річний план ремонту (відновлення) вулиць із вказанням гарантійного терміну ремонту (відновлення) і особистої відповідальності певної посадової особи міської ради (а не підрядника) за виконаний ремонт (відновлення)" – йдеться у петиції.

"В такому випадку громадяни зможуть контролювати хід виконання робіт, їх якість і не допускати повторного ремонту вулиці за 2-3 роки через неякісно виконані роботи, а посадовці зобов'язані будуть контролювати їх якість, а не спихати все на підрядника. Таким чином ми будемо розуміти, як ефективно працює відповідний посадовець і чи варто йому надалі довіряти місце в міському управлінні громадою", – пише лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви що,хочете влаштувати геноцид проти чиновників?Вони ж такого не витримають-виздихають неначе динозаври!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні