Мешканці волинського села повторно просять провести їм газ

0
3
Мешканці волинського села повторно просять провести їм газ
Депутат Волинської обласної ради Михайло Скопюк наполягає на будівництві підвідного газопроводу до села Холопичі. На 28 сесії депутат озвучив повторний запит щодо вирішення цієї проблеми.

Про це інформує пресслужба облради.

"Постачання газу планується здійснювати від Локачинського газового родовища, що частково розташоване на території Затурцівської об’єднаної громади, до якої входять Холопичі. Тут чекають промислової розробки три газові свердловини однієї з трьох неосвоєних газоносних площ, які є в Локачинському районі, зокрема, Семеринської.

У листі-відповіді за підписом заступника голови обласної державної адміністрації сказано «Вбачаємо за необхідне передбачити кошти в обласному бюджеті на 2019 рік для будівництва підвідного газопроводу до с. Холопич Локачинського району в сумі 814 тис. гривень».

Зі боку об’єднаної громади гарантується фінансування будівництва в обсязі 1 млн. грн. Окремі питання громада вже погодила з «Волиньгазом».

Тому, мешканці села Холопич, просять повторно оголосити депутатський запит щодо виділення коштів в сумі 814 тисяч грн. з обласного бюджету для вирішення питання будівництва підвідного газопроводу до Холопич", - йдеться в запиті Михайла Скопюка.

Відповідне сесійне рішення надіслано голові Волинської обласної державної адміністрації Юрію Погуляйку для розгляду і вирішення по суті,
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні