Окупанти п’ять разів обстріляли сили ООС, є загиблий і поранений

0
1
Окупанти п’ять разів обстріляли сили ООС, є загиблий і поранений
Російські окупаційні війська 27 лютого п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, ще один поранений.

Про це у фейсбуці повідомляє пресцентр штабу ОС.

"Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначається у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил: поблизу населеного пункту Новомихайлівка – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поруч з Красногорівкою – зі станкового протитанкового гранатомета ворог здійснив 6 пострілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли наших позицій: двічі неподалік Новотошківського – зі 120-мм мінометів противник випустив по наших захисниках 30 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поруч з Оріховим – з міномета калібру 120 мм – 3 міни.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні