Розшукують собаку, який жив на Центральному ринку в Луцьку. ФОТО

3
-7
Розшукують собаку, який жив на Центральному ринку в Луцьку. ФОТО
У Луцьку розшукують собаку, який жив на Центральному ринку до демонтажу.

Про це пишуть в спільноті "Загублені та Знайдені Тварини Луцька та Волині" у фесбуці.

У дописі йдеться, що близько місяця тому з території Старого ринку вивезли собак. Більшість з них були безпритульними, але ці тварини приходили щодня на ринок, де їх готували та давали прихисток небайдужі підприємці.

Коли розпочали демонтаж ринку, чотирилапих звідти вивезли. Недалеко. Бо наступного дня їх бачили біля "Сафрона" на Львівській. Коли люди приїхали туди, собак вже там не було.

Частина з них повернулись самі, одного нещодавно знайшли та повернули з мікрорайону з ЛПЗ. Але серед тих бідолах був один - Мухтар – 16 річний житель Замкового району, якому надто тяжко повернутись самому, і якого досі шукають.

"На жаль самостійно ми не зуміли його відшукати. Тому велике прохання до всіх: якщо ви побачите десь старого сірого пса, який ледь ходить – повідомте. Давайте допоможемо собані дожити свій довгий та без того не легкий вік", – звертаються небайдужі.

Телефонувати просять за номером 050-713-74-98 або писати за цим телефоном у меседжер.

На фото – собаки, які роки поспіль жили на Старому ринку. Це був єдиний їхній прихисток, де їх годували та приручили. Коли почали демонтаж чотирилапих з ринку вижили.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депютатiв треба спитати
Відповісти
Та не називайте їх підприємцями. Їх там 20%.Останні всі поза законом.Хочете перевірити? Пустіть слух,що через 30хв. буде податкова.І залишиться пару чоловік.Всі розбіжаться. Я так робила.
Відповісти
Велика подяка людям, які турбуються про собак.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні