Коронавірус у Джекі Чана: ЗМІ розкрили правду

0
1
Коронавірус у Джекі Чана: ЗМІ розкрили правду
Нещодавно у пресі поширили інформацію про те, що відомий гонконгський актор Джекі Чан потрапив до лікарні з підозрою на коронавірус, посилаючись на іспанське видання Sputnik.

Однак цей же ресурс спростовує новину про госпіталізацію Джекі Чана, - передає видання "Сьогодні".

Зокрема, з'явилися дані, що актор відвідав вечірку, на якій були присутні представники правоохоронних органів. Один з них виявився заражений на коронавірус. Після захворіли члени його сім'ї, а колеги перебувають на карантині.

Однак з'ясувалося, що насправді Джекі Чан був помічений на інший вечірці і, відповідно, не контактував із зараженим поліцейським.

Зазначимо, Джекі Чан всерйоз стурбований епідемією коронавірусної інфекції. Навіть більше, раніше знаменитість заявив про готовність заплатити чималу суму – 1 мільйон юанів (понад 142 тисяч доларів) тим, кому вдасться винайти ліки від смертельного вірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні