У луцькому ЦНАПі тепер можна скористатись послугами кур’єра

0
5
У луцькому ЦНАПі тепер можна скористатись послугами кур’єра
19 лютого під час робочої зустрічі представник ЦНАП та «Укрпошта» обговорили напрямки співпраці та можливості покращення сервісу доставки замовлених послуг.

Про це йдеться у дописі на фейсбук-сторінці ЦНАП у місті Луцьку.

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп'як та директор Волинської дирекції АТ «Укрпошта» Іван Люсак під час зустрічі домовились використовувати в роботі нові сервіси АТ “Укрпошта”. Така співпраця дасть можливість відвідувачам ЦНАП зручніше отримувати готові результати замовлених послуг.

«Зокрема, вже на цьому тижні відвідувачі ЦНАП зможуть замовляти в адміністраторів кур’єрську доставку документів з оплатою після їх отримання. Вартість доставки кур’єром становитиме від 40 грн. і залежатиме від ваги посилки», - йдеться у дописі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні