У Києві чоловік убив тещу і сховав тіло в підвалі. ВІДЕО

0
-5
У Києві чоловік убив тещу і сховав тіло в підвалі. ВІДЕО
Чоловіка із закривавленим мішком помітив сусід. Саме він виявив тіло загиблої жінки і викликав поліцію.

У Києві чоловік убив тещу, а тіло поклав у мішок і виніс в підвал. Про інцидент стало відомо в п'ятницю, 14 лютого.

У поліції Києва інформують, що повідомлення про знайдений труп жінки надійшло правоохоронцям близько 16:00.

"На місці правоохоронці виявили тіло 68-річної місцевої жительки з ознаками насильницької смерті від численних ножових поранень. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські затримали ймовірного підозрюваного - 46-річного зятя потерпілої. Зараз із затриманим працюють слідчі і встановлюють обставини і мотиви тяжкого злочину. Для встановлення остаточної причини смерті тіло жінки направлене на судово-медичну експертизу", - сказано в повідомленні.

Сайт Інформатор передає, що вбивство сталося в будинку за адресою: Харківське шосе, 21/3. За інформацією видання, місцевий житель помітив, що його сусід сховав сірий мішок у підвалі. Чоловік вирішив перевірити його вміст, побачив там сліди крові і голову людини, після чого відразу зателефонував у поліцію.

Правоохоронці затримали підозрюваного у квартирі. В оселю пробиралися через вікно патрульні і спецзагін поліції. Мешканці сусідніх під'їздів сказали, що сьогодні у загиблої був день народження. Про те, що трапилося, повідомили дружині, яка їде на Харківське шосе.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні