Шість українських телеканалів закодують супутниковий сигнал

3
3
Шість українських телеканалів закодують супутниковий сигнал
«Плюси» кодують на супутнику свій канал «УНІАН», а також розміщують на своєму транспондері закодовані сигнали телеканалу MusicBox і чотирьох мовників Film.UA («Кус-Кус», «36.6», «Дача» та «Епоха»).

Раніше повідомлялося, що телеканал MusicBox закодує свій супутниковий сигнал 1 березня, - пише Телекритика.

Сьогодні телеканали «36.6», «Дача» і «Епоха» (входять у пул платних телеканалів Film.UA) вже умовно кодують свій супутниковий сигнал системою кодування BISS, яку «відкривають» практично всі супутникові тюнери.

Про те, що телеканали Film.UA будуть закодовані більш потужною системою кодування, «Телекритика» повідомляла раніше. «УНІАН» був тим телеканалом групи 1+1 media, який не кодував свій супутниковий сигнал 28 січня. Про його майбутнє кодування група повідомляла раніше, не уточнюючи дати.

Також 1+1 media має намір змінити транспондер на супутнику Astra 4A. Це станеться 19 лютого, технічне мовлення на старому транспондері припиниться 28 лютого. Відповідно, на новому транспондері з’являться всі вище перераховані закодовані канали.

На ньому телегрупа планує транслювати вісім нових телеканалів: «1+1» у HD-версії (окремо від SD, до цього HD-сигнал лунав з IP), нові телеканали Viacom (Paramount Channel і Nicktoons), пул платних телеканалів Film.UA (FILMUADRAMA, «Кус-Кус», «36.6», «Дача» та «Епоха»). Також на новому транспондері транслюватиме сигнал 7 телеканалів групи («1+1», 1+1 international, «2+2», ТЕТ, «ПлюсПлюс», «Бігуді» і «УНІАН»), партнерські телеканали «Квартал ТБ» і групи Viacom (Paramount Сomedy і Spike), інші телеканали, які не входять до медіагрупи ─ волинський регіональний канал «Аверс», музичні ОТV і MusicBox.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Платіте васі, платіте
Відповісти
Невелика втрата для людей ,будуть інші канали див итися,держава більше втратить ,,,від того що люди будуть дивится інформацию з Російських каналів, і що вони хорошлго почують про нашу Україну.
Відповісти
Це перемога.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні