На Волині більшість «швидких» експлуатуються понад норму

0
-3
На Волині більшість «швидких» експлуатуються понад норму
На сесії обласної ради, що відбулася 12 лютого, депутати ухвалили низку кадрових рішень. Зокрема, директором комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради призначили Володимира Шмаля.

Обранець громади Олексій Панасюк поцікавився у нового керівника ВОЦЕМД, як він планує вирішувати питання з оновленням автопарку «швидких».

«Часто доводиться спостерігати, як неохоче водії пропускають на дорогах карети «швидких». Можливо, це тому, що у них дуже слабкі сигнали проблискових маячків?» – припустив Олексій Панасюк.

«Це дійсно так, адже 30 автомобілів ми отримали ще з нагоди Євро-2012. У них проблискові маячки виготовлені згідно з ДСТУ-2009. Поміняти їх на нові нам задорого. Доводиться економити і на гумі – міняти на літню і зимову не по кишені, тому користуємося всесезонкою. Нині в нашому автопарку 102 карети «швидких». Вісім отримали минулого року. У 33-х автомобілів вік від 6 до 10 років, решта мають понад 11 років експлуатації. Хоча, згідно з вимогами, вони мають працювати 6 років, а потім використовуватися в інших цілях», – відповів Володимир Шмаль.

Новообраний керівник повідомив, що на умовах співфінансування із обласною радою цьогоріч планують оновити автопарк підприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні