У Луцьку патрульний викинув «закладку» в канал: як покарають копа. ВІДЕО

2
1
У Луцьку патрульний викинув «закладку» в канал: як покарають копа. ВІДЕО
Розповіли, як покарають поліцейського, який викинув речовий доказ у воду.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН".

Нагадаємо, у Луцьку поліцейський, якого викликали забрати пакет з ймовірними наркотиками, викинув речовий доказ у канал. Сталося це просто на очах людини, яка й викликала копів. Чоловік відзняв дії правоохоронців на телефон і виклав відео у соцмережу.

Автор відео, на якому коп викидає пакет у воду, – лучанин Андрій. Він того дня вигулював пса, коли помітив чоловіка, який рився біля пенька, нібито шукаючи ключі. Чоловік, побачивши, що його знімають, втік з парку. Натомість з'явилися двоє дівчат, які взялися рити землю поблизу. Шукали сережку, поки не втрутився Андрій. Дівчата теж втекли з парку, а пес Андрія натрапив на те, що, ймовірно, шукали люди.

"Він почав ногою щось колупати. Я побачив яскравий жовтий чи салатовий пакунок", – каже Андрій Присяжнюк. Все це чоловік показав і розказав патрульним, а потім неабияк здивувався їхнім діям – ті викинули пакунок у річку. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Це неприпустимо»: патрульна поліція проведе службову перевірку щодо викинутої «закладки»

Обурений містянин знову викликав поліцію. Слідчі прибули за 20 хвилин і витягли пакет з води. Кажуть, на їхнього колегу, який позбувся знахідки, тепер чекає сувора догана. Але звільняти чоловіка не будуть, мовляв, у поліції він лише місяць.

"Безумовно, він не очікував і не оцінював того, що даний предмет може мати значення в ході досудового розслідування. Будемо встановлювати всі фактичні обставини в ході дисциплінарного провадження", – розповів керівник патрульної поліції у Волинської області Андрій Крутень.

Своєю чергою, відео упродовж двох днів зібрало у мережі десятки тисяч переглядів та півтори тисячі поширень. Під дописом люди пишуть, що закладки просто заполонили місто. У поліції запевняють, що такі виклики завжди розслідують і опитують усіх очевидців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви там в поліції такі профі, по всьому місту розносять наркотики. А ви їздите вітати ректора СНУ. Міліцаї безтолкові!
Відповісти
Поліцейські проходять навчання 6 місяців, як зазначається в конкурсі на проходження в службу патрульної поліції, тобто вони мають знати ази законодавства і розрізняти, де кримінальні правопорушення, де адміністративні і як діяти в тій чи іншій ситуації!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні