На Волині судили прикордонника за користування телефоном під час служби

0
-1
На Волині судили прикордонника за користування телефоном під час служби
Судили інспектора прикордонного контролю прикордонної служби “Амбуків” Львівського прикордонного загону Західного регіонального управління ДПСУ

Його притягнули до адміністративної відповідальності за те, що користувався особистим телефоном під час служби.

Про це відомо з постанови Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт Володимира-Волинського “Княжий град”.

Інспектор 21 січня під час служби мав при собі особистий мобільний телефон, що не входить до предметів екіпірування прикордонного нагляду.

Цим “порушив вимоги п. 1,2 Наказу начальника Львівського прикордонного загону … “Про впорядкування питань використання особистих мобільних телефонів, засобів зв`язку військовослужбовцям Львівського прикордонного загону” в умовах дії особливого періоду”, – йдеться у постанові.

Його притягнули до відповідальності згідно з частиною 2 статті 172-18 КУпАП (Порушення правил несення прикордонної служби).

Інспектор прикордонного контролю свою вину у вчиненні правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся, та просив застосувати до нього адміністративне стягнення у виді арешту з триманням на гауптвахті.

Суд визнав його винним та постановив накласти на нього адміністративне стягнення у виді арешту з триманням на гауптвахті на строк 7 (сім) діб. Також він сплатить судовий збір у дохід держави у розмірі 420 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні