У Луцьку на демонтаж кіосків витратять 1,6 мільйона

0
-1
У Луцьку на демонтаж кіосків витратять 1,6 мільйона
На демонтаж самовільно встановлених конструкцій цього року в місті Луцьку планують витратити 1,6 мільйона гривень.

Відкриті торги на послуги з демонтажу об’єктів оголосив департамент муніципальної варти Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 лютого, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 7 лютого, - пише ІА Волинські новини.

Мова про демонтаж та транспортування як мінімум 255 об’єктів, встановлених самовільно і без відповідних дозвільних документів: малих архітектурних форм, тимчасових споруд, гаражів, кіосків, металевих та дерев’яних конструкцій, господарських споруд (наприклад, сараїв), парканів, обмежувачів руху, шлагбаумів, балок, запірних планок та інших.

Серед вимог до учасника торгів – наявність працівників і відповідної техніки, зокрема крана-маніпулятора, двосекційного телескопічного стрілового автокрана, транспортних засобів із різними видами напівпричепів, самоскида, навантажувача з відвалом, лафета, вантажного мікроавтобуса, газозварювальних апаратів та іншого обладнання (домкрата, розтяжки, кріплення тощо).

Послуги з демонтажу незаконних об’єктів, розміщених на території міста Луцька, надаватимуть протягом поточного року.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні