--> «Ви ще не розрахувались», – Зеленський не відпустив Гончарука у відставку. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ви ще не розрахувались», – Зеленський не відпустив Гончарука у відставку. ВІДЕО

1
4
«Ви ще не розрахувались», – Зеленський не відпустив Гончарука у відставку. ВІДЕО
Президент України Володимир Зеленський відмовився відправляти уряд Гончарука у відставку.

Як передає "Цензор.НЕТ" із посиланням на Офіс Президента, рішення про це було прийнято після особистої зустрічі Президента та прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

"По-перше, хочу подякувати вам за цю зустріч. По-друге, я отримав від вас заяву сьогодні про звільнення і, у зв'язку з останніми конфліктними ситуаціями, чи зі скандалами, як завгодно, скажімо так, з дуже неприємною ситуацією. Ви знаєте, яке у мене особисте до вас ставлення, і особисте ставлення до вашого молодому уряду. Я подумав, і мені здається, що правильно буде, я вирішив дати вам шанс і шанс вашому уряду, якщо ви вирішите деякі речі, які сьогодні є дуже важливі і дуже турбують наше суспільство", – сказав Зеленський під час зустрічі з прем'єром у п'ятницю, відео якої поширено Офісом Президента", - підкреслив Зеленський.

"Суспільство в цілому і я надали вам і уряду великий відсоток довіри, правильніше сказати, великий кредит довіри. Тому мені здається, що ви ще не розрахувались за цей кредит перед нашим суспільством. І у вас достатньо енергії це зробити..." - зазначив Президент.

Нагадаємо, 15 січня з'явився аудіозапис, на якому нібито прем'єр-міністр Олексій Гончарук радиться на засіданні, як пояснити президенту Володимиру Зеленському економічну ситуацію в Україні. Той, хто говорить, зокрема, вказує на свою економічну неграмотність, а також "примітивне розуміння економічних процесів" Зеленським.

У пресслужбі Кабміну заявили, що інформації про справжність запису у них немає, заяви про відставку прем'єр не писав. Пізніше з'явилися друга і третя частини запису. Прем'єр-міністр записав відеозвернення, в якому заявив, що проти нього і уряду розгорнули масовану медіаатаку. У п'ятницю, 17 січня, Гончарук написав заяву про відставку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ВР вирішувати, а не президенту. Факт узурпації влади президентом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні