У луцькому банку помер відвідувач

0
-14
У луцькому банку помер відвідувач
Відвідувачу центрального відділення «ПриватБанку», що у Луцьку на проспекті Відродження, раптово стало зле.

Працівники відділення почали надавати чоловіку допомогу, «швидка» прибула вчасно, проте реанімаційні заходи, які проводили протягом півгодини, не дали результату – чоловік помер.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

За її словами, чоловік прийшов у центральне відділення банку, що на проспекті Відродження, аби скористатись терміналом. Раптово йому стало зле, чоловіку почали надавати допомогу працівники банку та відразу викликали швидку.

Директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль повідомив, до швидкої виклик надійшов о 16:07. Очевидці повідомили про те, що чоловіку раптово стало зле і він втратив свідомість.

Відразу виїхала бригада №8, по приїзду чоловік був без свідомості.

Лікарі констатували зупинку серця та розпочали реанімаційні заходи, які проводили протягом 30 хвилин, проте безуспішно. Чоловік помер, для встановлення точної причини смерті тіло направлять на медичну експертизу», – зазначив Володимир
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні