У скільки цьогоріч обійдеться харчування школярів на Волині

0
1
У скільки цьогоріч обійдеться харчування школярів на Волині
На забезпечення харчування учнів навчальних закладів пільгових категорій Луцького району цьогоріч планують витратити близько 1,12 мільйона гривень.

Відкриті торги на послуги оголосив відділ освіти та культури Луцької районної державної адміністрації Волинської області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 січня, пише ІА «Волинські новини».

Закупівлю розділили на два лоти:

1. Харчування учнів пільгових категорій та учнів, які перебуватимуть у мовних літніх таборах (72 256 дітоднів):

- Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів с. Піддубці;

- Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів с. Гаразджа;

- Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів с. Воютин;

- Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів с. Романів.

2. Харчування учнів пільгових категорій (38 092 дітодня):

- Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів с. Коршів;

- Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів с. Радомишль;

- Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів с. Чаруків.

Харчуватимуть учнів один раз на день (із понеділка до п’ятниці).

Послуги з організації гарячого харчування учнів повинні надаватися безпосередньо на базі навчальних закладів. Їжа має бути приготована тільки в день споживання.

До орієнтовного переліку страв, із яких має складатися меню, увійшли котлета, биточок з курятини, биточок зі свинини, риба смажена, риба тушкована з овочами, тефтеля з курятини (свинини) з соусом, плов з курятини, гуляш з курятини, тушковане куряче м’ясо з овочами, сосиски, сардельки, напівкопчена ковбаса (для бутерброда), пшенична каша, гречана каша, макарони, пюре, салат з вареного буряка з олією, салат з капусти, тепличні огірки, помідори, солені та консервовані огірки, салат з моркви, компот із сухофруктів, чай, вітамінний напій, сік, апельсини, банани, зефір, печиво, вафлі, оладки, пиріжки з дріжджового тіста, хліб, мінеральна вода, вершкове масло, твердий сир.

«Виконавець несе відповідальність за життя та здоров’я дітей під час організації харчування та безпосередньо за якість приготування страв», – наголошено в тендерній документації.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного досвіду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні