На Волині відбувся новорічно-різдвяний бал: як це було. ФОТО

0
3
На Волині відбувся новорічно-різдвяний бал: як це було. ФОТО
У суботу, 11 січня, у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбувся бал під назвою "Кришталева туфелька".

Дійство проходить у місті вже втретє. В його рамках провели і церемонію нагородження "Людина року міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, Володимир-Волинського та Іваничівського району", пише "БУГ".

На дійство завітало близько ста гостей: це митці, підприємці, спортсмени, активісти, освітяни, лікарі, представники міської влади та інші.

Вечір проходив у дружній атмосфері: на балу танцювали всі – хто вміє, і хто вчиться, спілкувались та фотографувались. Учасники балу також змагалися у майстерності вальсувати.

Для гостей продемонстрували показові танцювальні номери Ярина Шуляр та Роман Боярчук, вихованці спортивного танцю "Starlight", вихованці клубу спортивного танцю "Грейс".

Музичну частину справжнього балу забезпечили Назар Нагорнюк на саксофоні, Ліна Ткачук та Олександр Чишій, вихованці зразкової вокальної студії "Ладомир" – вокальними виступами.

Найголовніший атрибут переможця балу – кришталеву туфельку цьогоріч отримали отримали Жилінські Лілія та Сергій (мама та син).

А під час балу відбулась і церемонія нагородження "Людина року Володимир-Волинського-Іваничівського району". Конкурс започаткований редакцією газети "Місто вечірнє", де жителі міста обирали номінантів у номінаціях до цього талонами.

"Оператором комп’ютерної програми занесено 4749 заповнених купонів, дійсними визнано 4697. Жителі міста та району назвали 114 номінантів в 64 номінаціях", – відзначили організатори.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні